Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 18. August
Time 20:00 - 21:30
Ticket 300,- / 400,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Lattergalla med Christian Mikkelsen, Martha Leivestad, Ole Soo og Maria Stavang

Save the date Friday 18th of august for a stand-up show you don't wanna miss pit on!

Samfundet får besøk av noen av landets mest ettertraktede komikere for en saftig humoraften du ikke vil gå glipp av!

Billetter i salg NÅ, don't sleep.

NB: På grunn av uforutsette hendelser vil Martha Leivestad dessverre ikke kunne delta på Lattergalla med Christian Mikkelsen, Maria Stavang og Ole Soo, fredag den 18. august. Beklager uleiligheten ved dette.

Til erstatning vil komiker Galvan Mehidi delta og det blir en flott humorkveld i Storsalen!

Dørene åpner kl 19:30

Litt om komikerene:

// Christian Mikkelsen
Christian Mikkelsen er en av landets morsomste og mest spennende humortalenter. Til tross for sin unge alder har han rukket å få masse erfaring fra både TV og scene. Som fast medlem i Underholdningsavdelingen på NRK1 og sterk bidragsyter til Latter Live fikk Mikkelsen prisen for Årets gjennombrudd under Komiprisen i 2016. Siden den gang har han laget flere TV-serier for NRK (BMI – Turné, Martin & Mikkelsen, Strømmeland), vært med i to oppsetninger av Julelatter og satt opp utallige improshow med BMI (Bare Moro Impro) på Latters klubbscene og hovedscene.

// Ole Soo
Ole Soo blir stadig mer ettertraktet som standuper, tekstforfatter og regissør. Han er et fast innslag både på Latters Klubbscene og Rick’s i Bergen. Ole begynte med standup i 2010 og samme året stod han på Skemtagauk, Standupfestivalen i Oslo og Den Store Norske Humorfestivalen hvor han ble beskrevet som en kommende stjerne. Samme året deltok Ole også i P4´s konkurranse «Komidol» hvor han fort ble en publikumsfavoritt og vant hele greia.

// Maria Stavang
Under aliaset @piateed har Maria Stavang blitt et internettfenomen med over tohundretusen følgere på facebook og instagram. Bergenseren startet på standupscenen sommeren 2015 og året etter tok hun med seg nykommerprisen på Humorfest i Bergen.
Maria er uten tvil en kommende stjerne som blir lagt merke til – bare i fjor gjestet hun programmer som Nytt på Nytt, P3-aksjonen, NRK Satirisk, Lørdagsrådet og Camp Senkveld.

// Galvan Mehidi
Galvan Mehidi er kjent både fra standup-scenen, radio med programmet Med All Respekt i NRK og deltakelse i diverse TV-serier, som i Ikke lov å le på hytta i fjor høst.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals