Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 7. March 2023
Time 18:00 - 23:59
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Ledervalg

This event is in norwegian

Som leder av Samfundet har man ansvaret for å representere Huset utad. I tillegg skal lederen forme den politiske profilen til Samfundet gjennom debatter og Samfundsmøter. Det er også massevis av rom for å involvere seg i prosjekter som ligger nært ens eget hjerte.

Vervet gir deg store opplevelser, muligheter og utfordringer. Vil du sette temaer for debatter og Samfundsmøter? Være en essensiell part i ferdigstillingen av nybygg? Jobbe for å at Trondheim fortsatt skal være Norges beste studentby? Det kreves ingen spesifikke forkunnskaper, kun et stort engasjement. Opplæring vil bli gitt før tiltredelse som leder 17. Mai.

De forhåndsmeldte kandidatene er:
Cecilie Bjørnsdotter Raustein
Sebastian Småland
Astri Elgethun

Valget foregår i Storsalen, og alle medlemmer har stemmerett ved valget. Etter appeller og utspørring av kandidatene stemmer vi, og til slutt sitter en av kandidatene igjen som leder av vårt kjære Runde Røde.

Dersom du er interessert i å stille som leder eller kjenner noen du mener burde gjøre det, ta kontakt ved med nåværende leder Una Onsrud på 472 36 033 eller leder@samfundet.no for en uforpliktende prat!

Dersom du ønsker å melde ditt kandidatur kan du gjøre det på et Samfundsmøte, eller sende en mail til leder@samfundet.no.


Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no.

Doors: 17.45

Alle spørsmålene som stilles under dagens valg blir lagt inn i dette dokumentet:

https://docs.google.com/document/d/1CUhPMAZy05qVMRm0zNW4oxlrlqcKRTkXr1etdf-AvB0/edit

Alle bordene er reservert, men det er sitteplasser i kvadrantene og det settes ut ekstra stoler. Håper vi ser deg på valg!

Valget streames på samfundet.no/live og Samfundets YouTube-kanal. Valget blir også lastet opp i sin helhet på YouTube-kanalen i etterkant.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals