Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 14. January 2023
Time 21:59 - 01:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

KNAUSFESTIVALEN 2023// LØRDAG

Det er endelig duket for nok en Knausfestival! Tre helaftener fylt med spennende, ny musikk i et spekter av sjangere! Tre artister hver kveld, på husets herligste scene Knaus!


LØRDAG 14.JANUAR: MC Magnus// Bo Milli // Daufødt


MC Magnus

Mannen bak klassikere som «Full skækk developer» og «Tjommi d’Money» er tilbake på Knaus!
Aktuell med albumet Fri som fuglen har MC Magnus og DJ mikke holdt en rekke konserter i landets største byer. På konsert med MC Magnus får du se
- Genuine fremføringer (karen rapper for real, null playback bitch)
- Herlig dynamikk mellom rapper og DJ
- Et inkluderende show som inviterer publikum til å delta
Den joviale rapperen fra Bergen hylles av fans over hele landet for sine smarte bars og morsomme innfallsvinkler. Han er opptatt av å holde det ekte, og tekstene bærer preg av presis formidling av subjektive sannheter.
Sist Magnus spilte på Samfunnet var han support for Kamelen i en utsolgt storsal, og artisten kan skilte med både p3-listing (Køber & Tjommi) og listing i Spotify sine spillelister (Kommer inn bredt i New Music Friday, MC Meg i Norsk rap). Under dusken anmeldte Fri som fuglen til et av de beste Norske rap-albumene i 2022.

Bo Milli

Bo Milli, tidligere kjent som Emilie Østebø, er uten tvil en av de mest spennende nye artistenei landet. Du har kanskje allerede hørt henne rotere på radio på Lokoys ‘a mistake’, som defremførte sammen på by:Larmtil manges store begeistring. Gitaristen og låtskriveren harbrukt 2021 på å jobbe i studio og produsere sin debut-EP sammen med Odd Martin (Aurora,Sigrid, Sløtface). Bo Milli skriver både om hvordan hverdagen oppleves når en klimakrisetruer fremtiden-og om hvor flaut det er å være tjue, desperat etter å bli likt, snublendegjennom nye utfordringer og muligheter. På Trondheim Calling tar hun med seg bandet sittfor å presentere ny musikk og det er bare å glede seg.

Daufødt

Daufødt har raskt etablert seg som et av navnene som virkelig gjelder innenfor rocken her påberget. Daufødt handler om både musikalske og fysiske overskridelser, en konsert er en voldsomfrigjøring av energi og decibel, mens det musikalske uttrykket dreier seg om riving og knusing ialle former og fasonger. Daufødt har et bein godt planta i punken, og et bein som sparker innomstøyrock, fri-impro og alskens andre avkroker av undergrunnen. Debutalbumet1000 Island(2020) vant Spellemansprisen i kategorien rock og ble fulgt opp med en haug av konserter i Norgeog Danmark. Under By:Larm i 2020 var bandet en av ti nominerte til prisen Årets Stjerneskudd-og har levd opp til dette gjennom de to siste årene. Med oppfølgerskivaAromaterapi(høsten2022)viser Daufødt at utvikling er i kjernen av bandet. Hver eneste strikk tøyes til bristepunktetog med hjelp fra produsent og støymusiker Lasse Marhaug oppnår Daufødt sitt viktigste mål:lytteren skal aldri føle seg trygg.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals