Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 24. September 2022
Time 18:00 - 20:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Samfundsmøte: Fylla og Fomo [Studenten]

This event is in norwegian

Fylla: en helt sentral del av norsk kultur. Ingen feiring, sorg eller lønningspils uten nettopp pils. Studentkulturen er intet unntak, snarere tvert imot - få andre steder er drikking så sentralt i sosiale kontekster. Hva er konsekvensene av det? Både folkehelse, ekskludering og en forknytt befolkning kan nevnes som svar på det spørsmålet, men også gode historier, lange kvelder, og nye relasjoner. Fylla & Fomo er neste møte under temaet Studenten, og vi snakker om de ulike aspektene ved en studentkultur så sterkt forbundet med fest og alkohol.

Første del av møtet vil gå til en live-podcast med Radio Revolt programmet Millennium, som vil prate løst og fast om ulempene med fylla, og fordelene med fomo. I tillegg har du mulighet til å få din beste fylla- og/eller fomohistorie fortalt og vurdert i Storsalen! Link til et skjema finnes nederst i denne teksten.

Andre del av møtet er en sofaprat med sosiolog Marius Vigen, som blant annet har forsket på fadderuka, og psykolog Hans Andreas Knutsen, psykologspesialist i klinisk samfunnspsykologi.

Link for å sende inn din historie: https://bit.ly/3quOjUD

Sakspapirer finner du: https://samfundet.no/saksdokumenter#styret

Ønsker du å bestille bord i storsalen, send mail til: Styret-bordreservasjon@samfundet.no

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals