Area | Storsalen |
Organizer | Styret
Styret
|
Date | 13. March 2021 |
Time | 18:00 - 20:00 |
Ticket | Registration |
Age limit | 18 years |
This event will be in Norwegian
This event will be in Norwegian
Er du ikke medlem, men ønsker å delta? Kontakt styret-pr@samfundet.no.
——
Hvordan vil fremtidens matmarked se ut? Vil det domineres av lokalproduserte insektsburgere og chililarver som den nye lørdagssnacksen? Eller vil kanskje rødt kjøtt ha blitt faset ut av en helvegetarisk befolkning? Som forbruker er det ikke alltid like lett å holde seg oppdatert på hvilke valg som er bærekraftige. De fleste vet at kjøttindustrien har stor påvirkning på miljøet, mens for eksempel soya eller avocado som mange sverger seg til heller ikke nødvendigvis er helgener.
I dette møtet ønsker vi å se nærmere på hvilke produkter som faktisk er bærekraftige og sørger for minst klimagasser. Vi ønsker å oppklare en gang for alle hvordan vi som forbrukere kan vite hvilken type mat som er best, og hvordan dette vil endre seg i fremtiden. Må det store systematiske og politiske endringer til, og hva er i det hele tatt mulig å gjennomføre?
Med oss for å diskutere dette kommer Hanne Mork Hamre fra Framtiden i våre hender, Jakob Irgens Blakstad fra insektsprodusent Invertapro, og Bob van Oort som er seniorforsker på miljøvennlig mat hos CICERO.
——
Spørsmål? Kontakt styret-pr@samfundet.no eller send melding på Facebook.
Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no.
Møtet streames på samfundet.no/live og Samfundets YouTube-kanal. Møtet blir også lastet opp i sin helhet på YouTube-kanalen i etterkant.
Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.