Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 22. April
Time 22:00 - 00:00
Ticket 300,- / 360,-
Age limit 18 years

Kvelertak

Kvelertak are coming to Samfundet!

NYE DATOER
Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Vi er derfor
enormt glade for å melde at nye datoer (igjen) for turneen med Kvelertak endelig er KLARE! Konsertene er blitt flyttet til fredag 4. Februar 2022 og Lørdag 5. Februar 2022
Alle billetter som er kjøpt til de opprinnelige datoene i 2021 vil være gyldige til de nye konsertdatoene 4. og 5. februar 2022 . Billetten du har mottatt gjelder automatisk til den nye datoen, og du trenger ikke gjøre annet enn å møte opp til arrangementet på den nye datoen, med den billetten du allerede har mottatt. Du vil ikke motta nye billetter. Det vil si at om du hadde billett til fredagskonserten i 2021, har du nå billett til fredagskonserten i 2022. Samme gjelder for lørdagskonserten.

Ta kontakt med lk-pr@samfundet.no med referansenummer på billetten dersom du ikke har mulighet til å komme på den nye datoen og ønsker refusjon. (OBS: Dette må gjøres innen 11. Desember

Norges største rockeband legger turen innom Stavanger, Oslo, Bergen, Ålesund og Trondheim på sin kommende Europa-turné!
Siden den spede starten i 2006 har bandet gitt ut tre album, vunnet 4 spellemannpriser, turnert verden rundt, alene eller sammen med band som Slayer, Metallica, Mastodon og Gojira, og opparbeidet seg et rykte som et av de beste livebandene i rocken.
Det ryktes også om at ny musikk er på gang, så sikre deg en billett i dag før det er for sent.

Heave Blood & Die spiller support fra 21:00!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals