Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 14. September 2019
Time 18:00 - 21:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Festmøte: Det runde røde

Vårt kjære Cassa Rossa fyller 90 år, og det skal feires!

Cassa Rossa, Det runde røde eller bare Huset - kjært barn har mange navn. I år er det 90 år siden det karakteristiske bygget i Elgesetergate 1 sto klart. På Festmøte: Det runde røde vil vi hylle Huset og studentfrivilligheten som har fylt Cassa Rossa de siste 90 årene. Bli med og hør historiene om hvordan studentene har vært med på å forme Det runde røde, og hvordan Samfundet har formet oss.

Kanskje vil vi få også få oppklart de gamle historiene som: Har det faktisk stått et tog i Strossa? Eller kan det virkelig stemme at det har vært toppløs-servering på Lyche? Og hva med historiene om elefanter i Storsalen, er det for godt til å være sant?

Med oss for å svare på disse spørsmålene, og flere som dem, har vi forfatter av jubileumsboken til Samfundet “Engasjement og begerklang”, Jan Thomas Kobberrød, lederen for Samfundet i 1990/91, Marianne Ingeborg Karlsen, og leder i -68 Truls Gjestland.

Så pynt deg i noe du forbinder med huset, enten det er noe rødt, eller merch fra en fet konsert, så feirer vi at det kjære huset vårt fyller 90 år!

P.S. man kan ikke snakke om fortiden til Huset uten å nevne framtiden! Vi har derfor satt av tid til å diskutere og stemme over nybyggsvedtaket rundt fyllingen av Nidelva.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals