Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 30. August 2019
Time 16:00 - 17:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Politisk vorspiel med Jonas

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre kommer til Trondheim fredag 30. august for å starte den politiske høsten på Samfundet!

Kommunevalget nærmer seg med stormskritt, og Samfundet starter den politiske høsten med besøk av Jonas Gahr Støre. Jonas har vært leder for Arbeiderpartiet siden 2014, og har vært innvalgt på Stortinget siden 2009. Han har tidligere vært både utenriksminister, og helse- og omsorgsminister. Midt i den travle valgkampen tar han seg tid til å komme til Trondheim for å snakke med studentene, og den 30. august kommer han til Storsalen. Men hvilke saker brenner Jonas egentlig for? På dette møtet skal vi snakke om kommunevalget, miljø, og innvandringspolitikk, og ikke minst arbeiderpartiets rolle som opposisjonsparti. I tillegg har vi satt av god tid til at Storsalen kan få stille sine egne spørsmål.

Vi gleder oss til å få besøk av en av Norges fremste politikere, og håper at du blir med!

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette mandag 26.08.2019, kl. 12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger fredag 30.04.2019, kl. 14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals