Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 21. April 2018
Time 23:59 - 00:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Action The Man

Action begynte å lage musikk på slutten av 90-tallet, og har siden den gang utvidet sitt musikalske landskap i en helt egen retning.

Lydbildet kjennetegnes av tunge hip- hop-beats i samspill med jungel-inspirerte basslinjer. Tekstlandskapet har en bredde som går fra brutalt ærlig og vakkert, til morsomme betraktninger av livet sett gjennom øynene til en handlingens mann.
Dette er først og fremst en slippfest for albumet "Altfor Go Form" som slippes i begynnelsen av april, men også en feiring av Actions gamle undergrunnsslagere.

Bandet går under navnet Selim Mutic Trio, og består av Action på vokal, en legendarisk trommis, og den ikke mindre legendariske produsenten Eirik Blåsternes aka Peewee på synthbass og samples. Denne trioen baserer seg på låter Action har laget med diverse produsenter oppigjennom årene. Låtene er hovedsaklig hip-hop- beslektet, men også tungt inspirert av dub, funk, soul, trap, drum ’n bass, jungle og house. Når trommisen og Peewee spiller disse låtene blir det en helt egen greie, der de sømløst syr sammen elementer fra flere forskjellige sjangre; det kan gå fra fra 90- talls hip-hop til trap, fra trap til drum ’n bass, og fra drum ’n bass til jazz.

Han leverer en enorm energi på scenen, på alt fra små til store arenaer, og har blant annet varmet opp for legender som Devin the Dude og M.O.P. Stoffmagasin.no beskriver en konsertopplevelse med Action på scenen slik; «han knytter kontakt med sitt publikum, alle hyler «faen, eg har det bra no». Store beats blåses ut i salen, ispedd en leken synth som tar deg tilbake til millenniumskiftets Los Angeles. Publikum digger det. Action leverer sedative vers og skarpe hooks om
hverandre, og det låter bra. Faen, vi hadde det bra.»

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals