Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 17. February 2018
Time 18:10 - 20:00
Ticket 0,- Medlem / 50,- Ikke-medlem
Age limit 18 years

Samfundsmøte: The sixth extinction

Miljø, Miljø, Miljø! Det diskuteres og debatteres hele tiden. Men konsekvent med mennesket i sentrum. Hvordan påvirker det BNP? Hvor dyrt blir drivstoffet? Men hva med alt annet? Fra korallrev i Stillehavet til bier i norske skoger. Arter forsvinner raskere enn noen gang tidligere. Vi tar temperaturen på biomangfoldet og økosystemene. Dette er kvelden for folk som bryr seg om dyr for dyrets egen skyld!

Helt siden Silent Spring av Rachel Carson ble utgitt i 1962 har miljøproblemer vært et nært allmennkjent problem. Allikevel har nesten ingenting blitt gjort. I 2014 ble «Den sjette utryddelsen» av Elizabeth Kolbert en internasjonal bestselger. Her påstår Kolbert at kloden går gjennom sin sjette store utryddelsesbølge. Har vi mennesker satt i gang mekanismer det er umulig å stoppe, og hvor kritiske er de? Hvor mange søte små, og stygge store må vi si adjø til?


Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 15.02.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 17.02.2018, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møte.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals