Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 18. November 2017
Time 21:30 - 23:00
Ticket 250,- / 300,-
Age limit 18 years

Gabrielle

Bergenseren som de siste årene har toppet norske hitlister er superklar for Trondheim

"Fem Fine Frøkner", "Regn fra blå himmel", "Ring Meg", "Mer", "Mellom skyene"...
Listen er lang over hitlåter som Gabnrielle har skrevet og utgitt. Artisten fra bergen har høstet platinatroféer og priser for sitt artistiske virke, helt siden debutåret 2011, og har etablert seg som en av av våre største artister. Nå er hun tilbake etter et år i studio og slipper nye låter på eget label.

I 2011 slo Gabrielle igjennom med et brak. Debutsingelen "Ring Meg" slo alle salgsrekorder og preget salgslistene i lang tid. De neste årene fulgte hun opp suksessen med å turnere og spille på landets største scener, samtidig som hun leverte enda mer hardtslående og fengende låter. Soundet utviklet seg raskt til å bli noe "voksnere", og i 2014 kom låten "Fem Fine Frøkner" som herjet hitlistene og radiobølgene. Det året ble avsluttet med en opptreden på Nobel Peace Prize concert, som bergtok en hel verden.

- Det kjennes veldig deilig å være tilbake med ny musikk og nytt overskudd. Jeg har savnet å møte publikum, så det skal bli en fryd å levere et show, som nå også har med det jeg har brukt det siste året på å jobbe med.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals