Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 1. April 2017
Time 19:00 - 21:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Samfundsmøte: GMO

Sult eller sprøyte?

"Genetisk modifisert organisme" er en levende organisme som har fått forandret sitt arvemateriale ved bruk av moderne genteknologi. Dette inkluderer alt fra å avle frem enkelte egenskaper, til sprøytemidler og CRISPR. GMO bringer med seg noen fordeler: større mostandsdyktighet, større avlinger, bedre smak… men dette er en vitenskap som mange mener vi ikke kan nok om. Vet vi egentlig konsekvensene over lang tid? Er det verdt å satse på en vitenskap vi er usikre på?

Til møtet kommer Øystein Heggdal, som er agronom og journalist i fagbladet Norsk Landbruk. Han skal fortelle om nytten av GMO og hvorfor reguleringen vi har i dag er for streng.

I tillegg kommer gruppeleder i Miljøpartiet De Grønne, Jan Vindheim. Han skal snakke om problematikken rundt GMO, om at vi ikke vet nok om de langsiktige konsekvensene ved anvendelse, og at det er for tidlig å være begeistret for en teknologi vi fortsatt vet lite om.

Vi gleder oss!


Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem)

Møtet streames på: http://dusken.no/live/samfundsmote/

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 30.03.2017, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 01.04.2017, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møte

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals