Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 1. April 2017
Time 22:15 - 23:30
Ticket 290,- / 340,-
Age limit 18 years

Bjørn Eidsvåg

The norwegian singer-songwriter Bjørn Eidsvåg is coming back to Samfundet 1th of April 2017. He is bringing with him his outstanding band and a rich catalog of known and beloved songs.

Bjørn Eidsvåg

Eidsvåg har det siste året konsentrert seg om teaterforestillingen Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus på Det norske teatret i Oslo, og konserten vil nok inkludere noen av de nye sangene som ble spesialskrevet til dette prosjektet, og som ble sluppet i høst.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år.

Temporary

Duoen Temporary, bosatt i Trondheim, består av Mikael Øgaard og Jonas Peitersen og spiller folk-inspirert pop. Med to elektriske gitarer og stemningsfylte vokalharmonier skaper duoen usedvanlig behagelig og vakker stemning i musikken, hvor Bob Dylan og Sixto Rodriguez står som de største inspirasjonskildene.

I 2015 vant de en av prisene under Bandwagon og fikk spille på selveste Norwegian Wood. I 2016 vant de prisen for "Årets mest lovende artist" under Adresseavisens UtAwards. Med fulle hus på konserter i Trondheim og supportjobber for artister som Jonas Alaska og Charlotte Audestad har Temporary i 2016 vist at de er en duo verdt å følge med på i tiden fremover!


Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals