Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Vuelie
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 13. november
Tid 19.00 - 21.00
Billett 0,- Supermedlem / 40,- Eksisterende filmklubbmedlemskap / 100,- Nytt filmklubbmedlemskap / 200,- Nytt supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Dokufilm: Four Daughters (2023)

Mellom lys og mørke står Olfa, en tunisier kvinner og mor til fire døtre.

Historien om Olfa, en matriark som ikke lar seg pille på nesa, blir fortalt på en unik måte av regissør Kaouther Ben Hania. Etter at to av de fire døtrene forsvinner, inviteres profesjonelle skuespillere til å fylle tomrommet etter dem slik at de sammen kan utforske traumene familien har gjennomgått. Ben Hanias innovative tilnærming utfordrer tradisjonelle dokumentarfilmgrenser, og Four Daughters blir et kunstverk som sømløst fletter sammen rekonstruerte scener med hjerteskjærende intervjuer. Den gir oss et glimt inn i transgenerasjonelle traumer og viser hvordan man kan bryte syklusen av smerte og tap. Det som gjør filmen enda mer bemerkelsesverdig er de karismatiske og standhaftige kvinnene som gjennom latter og tårer viser hvilken styrke som bor i dem.

Four Daughters er ikke bare en historie om sorg og tap, men også en fortelling om helbredelse og styrke. Det er en sprudlende dokumentar om en familie som vil lege gamle sår, og om modige, komplekse kvinner som konfronterer sin fortid.


Produksjonsår: 2022
Regissør: Kaouther Ben Hania
Nasjonalitet: Tunisia
Lengde: 1 t 52 min


Billetter kjøpes i døren
Filmklubbmedlem (NFK): 40 kr
Ikke filmklubbmedlem: 100 kr (for filmklubbmedlemskap i NFK + første visning gratis).
Vi selger også supermedlemskap til 200 kr. Dette gir deg filmklubbmedlemskap i NFK og inngang på alle filmene til Studentersamfundet Filmklubb dette semesteret.


Denne filmen vil være på arabisk med engilsk undertekst

Doors: 18:45
Inngang: Edgar

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler