Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Vuelie
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 17. oktober
Tid 21.00 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Jazzfestival

Det er på tide med den aller første jazzfestivalen på Vuelie!!

Program

Tid Torsdag 17. oktober
21:00 NJR
22:00 Sakte, Fallende
23:00 DYKDYPP

NJR (Nederlandsk JaazRevolusjon)

NJR står for Nederlandsk JaazRevolusjon, og denne gjengen blåser deg av banen med heftige tunes fra den moderne jazzscenen i Amsterdam. Med en forkjærlighet for artistene Reinier Baas og Estafest, ønsker NJR rett og slett å få mer hollandsk jazz på banen her til lands. Et utvalg av favorittlåter er hentet fra albumene Mostly improvised instrumental indie music og Bayachrimae, og rommer en mengde uttrykk - fra progriff og surf-rock til underfundige ballader. Flyvende hollendere og elektrisk stemning garanteres!

Band:
Åsne Ausen Fossmark - Altsaxofon
Børge Brustad - Fiolin
Frode Wærness Ludvigsen - Gitar
Adriana Døsvik - Kontrabass
Inga Mei Steinbru - Trommer

Sakte, Fallende

Det nyoppstartede, bergensbaserte bandet har store musikalske ambisjoner om å forene musikk på tvers av mange tiår. Lydbildet deres blander ambient og fri improvisasjon med fastsatte riffbaserte komposisjoner. Smeltet sammen utgjør disse elementene et balansert og drivende lydbilde som setter både instrumentalistenes egne talenter, og ensemblets enestående samspill, i fokus. Eller som de sier selv: “Vi er Sakte, fallende. Fast, løst og eklektisk. Musikk som er inspirert av alt fra ambient og hard støy til country og bossa”.

Besetningen:
Sune Dommersnes - Gitar
Martin Borge - Gitar
Herman Kirkenær Krogh - Trommer/Elektronikk
Erlend Markhus - Kontrabass

DYKDYPP

DYKDYPP er en ung, leken og energisk kvintett med utspring fra jazzlinja på NTNU i Trondheim og Griegakademiet i Bergen. Med sine mangfoldige inspirasjoner, utforsker musikerne alt fra groovy riff til fri improvisasjon og lyriske koraler. Et åpent og velkomment landskap oppstår i DYKDYPPs eget gnistrende univers, som vil få deg til å danse og kanskje gråte.

Bandets unike sound sveises sammen av en unik besetning: gitarist Arin Myklebost Gran med sin kompromissløse sound og svevende linjer, saksofonist Åsne Fossmark sitt smakfulle solospill og lyriske tone, cellist Selma Edwards Granly med en fot plantet i vakre skjøre melodier, og den andre i røffe powerchords. Kontrabassist Johannes Lykkås ́ solide drive og brå kreative omvendinger, sammen med Linus Solvang som limer det hele dynamisk bak trommesettet.

Siden oppstart Våren 2022 har DYKDYPP allerede spilt flere konserter i Trondheim, og har vært å høre på jazzfestivaler som Jazzfest, Oslojazz talent, Moldejazz, Dråpefestivalen og Jammin´ Summer Session - Jazz á Juan (Antibes, Frankrike) sommeren 2023.

Besetning:
Åsne Ausen Fossmark - Saxofon
Selma Edwards Granly - Cello
Arin Myklebost Gran - Elgitar
Johannes Burns Lykkås - Kontrabass
Linus Hanem Solvang - Trommer


Doors 20:45
Inngang: Edgar

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler