Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Vuelie
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 22. oktober
Tid 19.00 - 21.00
Billett 0,- Supermedlem / 0,- Gyldig Sonisk musikfilmfestivalpass / 40,- Filmklubmedlem / 100,- Nytt filmklubbmedlemskap / 200,- Nytt supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Stop Making Sense (1984) festvisning med Sonisk Musikkfilmfestival

Studentersamfundet Filmklubb i samarbeid med Sonisk musikkfilmfestival presenterer: Stop Making Sense

I år er det 40 år siden Talking Heads slapp sin ikoniske konsertfilm Stop Making Sense. Filmen ble spilt inn over fire kvelder i Pantages Theater i Hollywood, og er et øyeblikksbilde inn i det kreative, absurde, energiske, polyrytmiske og multimelodiøse universet David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz og Jerry Harrison hadde skapt som band. Spesielt Byrnes mange former og uttrykk i filmen er ikoniske i ordets rette forstand, og fortjener virkelig å oppleves på stort lerret. Vi drister oss til å kalle dette tidenes beste konsertfilm!

Det blir dansegulve

Sonisk musikkfilmfestival er en filmfestival som arrangeres på Cinemateket den 24. - 27. oktober. Her viser vi musikkdokumentarer du mest sannsynlig ikke får se andre steder fire dager til ende!


Produksjonsår: 1984
Regissør: Jonathan Demme
Nasjonalitet: UK
Lengde: 1 t 28 min


Billetter kjøpes i døren
Filmklubbmedlem (NFK): 40 kr
Ikke filmklubbmedlem: 100 kr (for filmklubbmedlemskap i NFK + første visning gratis).
Vi selger også supermedlemskap til 200 kr. Dette gir deg filmklubbmedlemskap i NFK og inngang på alle filmene til Studentersamfundet Filmklubb dette semesteret.

!! For di som har allerede kjøpt billetter til festivalpass til Sonisk musikkfilmfestival er inngangen gratis (tar med bevis) !!


This movie is going to be in english.

Doors: 18:45
Inngang: Edgar

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler