Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LØK)
Dato 14. september
Tid 22.00 - 00.00
Billett 200,- / 250,-
Aldersgrense 18 år

Tacobitch

Etter å ha skapt et episk liveshow i Klubben under UKA-21 kommer Tacobitch endelig til Storsalen! 👹 I den tiden har de hatt den meste unike konsertopplevelsen i Roskilde to år på rad og ferdiglaget debutalbumet! KOMKOMKOM SLIPP DEG LØS FOR DEN MEST UNIKE OPPLEVELSEN I DIN STUDIETID

Tacobitch fylte nylig Apollo Scene på Roskilde til randen med et spektakulært liveshow.

Dansk P3 beskriver det slik: Det var faktisk svært at beskrive med ord, hvad der lige var foregået på Apollo-scenen, da norske Tacobitch var færdige med deres koncert fredag aften. For det lignede intet, undertegnede nogensinde havde set eller hørt. Ja, jeg var nærmest målløs og tom for ord, hvilket ikke
sker så tit.

Kultkollektivet var etterspurt allerede før de hadde gjort noen ting, noe som resulterte i rekordlange køer, da de debuterte på by:Larm-festivalen i 2019. Siden den gang har de kapret et bredt spekter av publikummere på Norges mange scenekunst- og musikkscener, med sin skarpe tilstedeværelse på scenen, og et rykte basert på strategisk, men leken, mystikk.

Den 20. september slipper de sitt debutalbum, og de er klare for å ta med publikum med på spinnville show i Bergen, Oslo og Trondheim.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler