Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 23. august
Tid 22.00 - 00.00
Billett 200,- / 300,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Wrestlingshow med Norsk eliteWRESTLING

Klar for en av høstens råeste showopplevelser i Trondheim? Wrestling og studenter hører sammen! Norsk eliteWRESTLING ser frem til å komme tilbake til Studentersamfundet i Trondhjem, der det alltid har vært topp stemning på våre show – sist gang for tre år siden da det var utsolgt og fullt hus i Storsalen! Billetter i salg fra 5. august 12:00.

Wrestling er actionfylt sportsunderholdning der noen av hovedingrediensene er knall og fall, spenning og humor. Underholdningsfenomenet er populært over hele verden, og denne kvelden blir Storsalen på Studentersamfundet forvandlet til en wrestlingarena der flere av de beste, tøffeste og mest fargerike wrestlerne i Norge skal møtes i en rekke spektakulære og spennende kamper. Dette blir en gyllen mulighet til å oppleve wrestling live og på nært hold.

På wrestlingshow er det lov å slippe seg løs, heie på og juble for favorittene, bue ut de mindre sympatiske wrestlerne og ikke minst la seg forbløffe av de atletiske ferdighetene til wrestlerne. Samspillet mellom wrestlerne og publikum skaper en helt unik atmosfære som kun kan oppleves live.

Norsk eliteWRESTLING lover en uforglemmelig showopplevelse som du ikke ønsker å glipp av.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler