Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 16. august
Tid 22.00 - 00.00
Billett 200,- / 250,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Chris Abolade

Chris Abolade sitt debut-album "Alle Hater Chris" er endelig ute! Chris Abolade skal som semesterets første fredags-konsert løfte taket i Storsalen på Samfundet 16.august. Dette vil du ikke gå glipp av!

På nyåret vil mitt debut-album «Alle Hater Chris» se verdens lys. Jeg har aldri gledet meg, og samtidig gruet meg så mye til å vise ny musikk. Jeg har pustet og åndet dette de siste 3 årene. Dette prosjektet er et lite fuck you til demonene som har prøvd å rive meg ned.

Jeg gleder meg til å vise vennene mine, familien min og ikke minst fansen min hva jeg har skapt med mitt crew. Føler meg frelst og heldig. Å stå på denne scenen, under denne turneen kommer jeg til å huske for resten av livet mitt. Jeg håper å se deg der. Så mange som mulig. Dele musikken jeg blør for. Gråter for og elsker. Sammen med dere. Jeg vil la dere føle det jeg føler, jeg vil la dere vite at dere ikke er alene. Vi er sammen. Sammen på denne rare planeten vi bor på.

Jeg vil invitere dere til et selskap, et show, en sermoni. La oss gifte oss sammen. Gjennom natten. Vil du gifte deg med meg..

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler