Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 3. april
Tid 18.00 - 21.15
Billett 0,- Supermedlem / 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap
Aldersgrense 18 år

Skrekkfilmdag: Re-Animator (1985) - Blood and black lace (1964)

Buuhuu! Studentersamfundet Filmklubb disker opp med en gyselig dag dedikert til horrorsjangeren med et knippe skrekkperler fra arkivet. Dette er noe enhver skrekkentusiast bør få med seg!

Re-Animator

Den nye romkameraten til kjæresteparet Daniel Cain og Megan Halset er noe utenom det vanlige. Herbert West er en genial forsker, men litt ukonvensjonell. Han tar ikke så mye hensyn til etiske retningslinjer i forskningen og vil ikke la seg begrense av det han ser som en utdatert forståelse av skillet mellom levende og død på sykehuset hvor han studerer medisin.

Produksjonsår: 1985
Regissør: Stuart Gordon
Nasjonalitet: USA
Lengde: 1 t 26 min


15 min pause


Blood and Black Lace

Etter at en av modellene på motehuset Haute Couture i Roma blir brutalt drept starter etterforskningen. Nesten alle modellene og de ansatte ved motehuset har hemmeligheter som de ikke ønsker skal komme frem i lyset. En etter en blir de plukket ut og drept av en skikkelse ikledd en sort trenchcoat, svarte skinnhansker, en fedora, og et bandasjert ansikt. Det er opp til Politibetjent Sylvester å løse gåten om hvem som står bak drapene før det er for sent.

Produksjonsår: 1964
Regissør: Mario Bava
Nasjonalitet: Italia
Lengde: 1 t 24 min


Doors 17:45
Billetter kjøpes i døren!

Allerede supermedlem: Gratis!
Allerede filmklubbmedlem: 40 kr
Filmklubbmedlemskap: 100 kr

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler