Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 11. oktober
Tid 22.00 - 00.00
Billett 400,- / 550,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Timbuktu (SE)

Jason "Timbuktu" Diakité er en av Sveriges største hiphopartister gjennom tidene. Siden hans første singel i 1996 har han opptrådt både som soloartist og i andre konstellasjoner, gitt ut et tiår med album, blitt tildelt en mengde Gull- og Platinaplater, vunnet åtte Grammispriser og fire P3 Gull-utmerkelser. Nå kommer han til Samfundet! Billetter slippes fredag 15.mars kl. 12:00.

Timbuktu er en av Skandinavias mest populære artister, og har i løpet av de siste årene også blitt godt kjent utenfor hiphopmiljøet. Han har etablert seg som en innflytelsesrik politisk artist som henter musikalsk inspirasjon fra folkemusikk, amerikansk blues og musikk fra Vest-Afrika og Jamaica. Med hits som "Alle vil til himmelen men ingen vil dø", "Det løser seg" og "The botten is nådd", er han kjent for å kunne skape en utrolig feststemning - men hans musikk når flere dimensjoner enn det, noe som ble tydelig allerede i 2011 da han mottok Nordiska rådets språkpris.

Timbuktu har oppnådd mer enn de fleste i løpet av sin artistkarriere. Med totalt 10 soloalbum (der det siste, den utrolige 'Du Gamla Du Nya', ble utgitt i 2021), har han vunnet Grammis og P3 Guld, og turnert konstant i Sverige og Norge. Han har også vært programleder for radioprogrammer og TV-programmer som P3 Hiphop, Musikhjälpen og Jasons Spellista.

I 2020 ble også den hyllede boken 'En Droppe Midnatt' utgitt, som etter hvert også ble en omtalt sceneshow med utsolgte stopp over hele Sverige. Showet ble også satt opp på Harlem Stage i New York, USA, for fullt hus.

Timbuktus katalog er full av fargerike sanger, og alle som noensinne har vært på en av raplegendens konserter kan fortelle at det en liveopplevelse utenom det vanlige. Sommeren 2023 vendte Timbuktu tilbake til hiphopens røtter med et utrolig show med kun platespillere, mikrofoner, og vennene Julimar Santos, Esther Kirabo og DJ Large. Denne suksessen vil bli gjentatt med noen utvalgte konserter i løpet av 2024, inkludert Storsalen på Samfundet!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler