Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Universitetsavisa
Dato 12. mars
Tid 19.00 - 20.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Rektordebatt

I vår vil NTNU få ny rektor. Kom på debatt og møt kandidatene!

I vår vil NTNU få ny rektor. Den rektoren skal ansettes, og det er et eget tilsettingsutvalg bestående blant annet av representanter fra ansatte og studenter. Søknadsfristen gikk ut mandag 4. mars Mot slutten av uka får vi vite hvem som står på søkerlista. Så langt er det klart at Tor Grande og Monica Rolfsen søker. Grande er p.t. konstituert rektor.
NTNU er landets største universitet. Den som får rektorjobben, trer inn i gruppen av nasjonale strateger som har makt til å påvirke utviklingen av Norge. Hvem er best egnet til jobben?
Universitetsavisa arrangerer tre fortløpende rektorkandidatdebatter i den hensikt å gi kandidatene anledning til å fortelle hva de vil. En av disse debattene er i storsalen på Samfundet nå på tirsdag! De kommer til å bli utfordret.

Debatt 1: NTNU vs. studentene
Den første debatten går av stabelen førstkommende tirsdag 12. mars klokka 19-20.30 i Storsalen, Samfundet. Monica Rolfsen og Tor Grande stiller. Muligens får de selskap av flere kandidater, når deres navn offentliggjøres.
Rektorkandidatene vil bli utfordret av Astri Elgethun og Morten Althe. Astri er leder av Samfundet, Morten var leder av Studenttinget i forrige periode.
Vi lurer blant annet på:
- Er det tøffere å være student i dag enn da dere (Monica, Tor, med flere) var det? Eller er det like tøft, men på en annen måte.
- Er det for mye, eller for lite, snakk om studenters psykiske helse?
- Hvordan bedrive undervisning – og sensur – i en hverdag hvor KI-redskaper blir stadig mer tilgjengelig, og mer integrert i undervisningsverdagen?
- Hvilke studenter vil NTNU ha? NB Her er det ikke tillatt med festtale-formuleringe

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler