Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 27. februar
Tid 18.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

LEDERVALG

Det skal velges ny leder av Studentersamfundet! Ta med det røde medlemskortet ditt og kom til Storsalen 27.februar for å være med på å bestemme hvem som skal lede Studentersamfundet.

De forhåndsmeldte kandidatene er:
- Åsmund Hunderi Stemland
- Ella Johanne Devold
- Inge Slettan Ulvund
- Mari Charlotte Soland
- Rami Chumber

Dagsorden: https://samfundet.no/upload/documents/files/000/001/199/Dagsorden__ledervalg_2024_%281%29.pdf?1708793628

Her kan du se spørsmålene som allerede er blitt stilt:
https://docs.google.com/document/d/16zJ5_hRf3XlhlQWmTLV3lpPpnp2lJIrZm0YiZxD6sBQ/edit?usp=sharing

Som leder av Samfundet er man ansvarlig for Samfundes politiske profil og for å representere Huset utad. Gjennom debatter, samfundsmøter og andre arrangementer setter man dagsorden og retning. Mulighetene for å forme vervet til sitt eget og jobbe med sine hjertesaker er mange.

Vervet gir deg store opplevelser, muligheter og utfordringer. Du er medlemmenes representant i møte med resten av Samfundet og samfunnet på utsiden. Du får muligheter som å tale for 9000 nye NTNU-studenter under immatrikuleringen, jobbe med avtaler i millionklassen, åpne nybygget og møte utallige flotte, fine folk!

Dette er et variert og spennende verv! Det kreves ingen spesifikke forkunnskaper, og tiden fra valget og frem til man går på som leder 17.mai 2024 vil gi muligheten til å sette seg inn i organisasjonen, vervet og velge et nytt styre!

Dersom du er interessert i å stille som leder eller kjenner noen du mener burde gjøre det, ta kontakt med nåværende leder Astri Elgethun på 413 87 419 eller leder@samfundet.no for en uforpliktende prat!
Dersom du ønsker å melde ditt kandidatur kan du gjøre det på et Samfundsmøte, eller sende en mail til leder@samfundet.no.

———

Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no.

Doors: 17.45

Det er ikke mulig å reservere bord til møtet, så det gjelder å møte opp i god tid!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler