Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 3. februar
Tid 18.00 - 20.00
Billett 0,- medlem / 50,- ikke medlem
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Samfundsmøte: Studentfrivilligheten til salgs?

Bør vi sette grenser for hvem vi lar oss sponse av?

Trondheim er nordens beste studieby og Europas frivillighetshovedstad! Samfundet, UKA, ISFiT, linjeforeninger og andre tilbyr oss studenter en sosial arena, tilhørighet, venner for livet og muligheten til å både lære og utfolde oss. For å få til dette trenger vi penger. Men hvor skal disse pengene komme fra? Har frivilligheten et etisk ansvar her?

I fjor stemte Studentersamfundets medlemmer ned et forslag om å utelukke fossile selskaper som sponsorer, og med det å beholde Equinor som UKAs største sponsor. Det ble avgjort med én stemme, med 49.8% stemmer for, og 50.2% stemmer mot eller blank.

Debatten fortsatte inn i UKA-23 sine Equinor arrangementer, og i utallige leserinnlegg i Under Dusken. Nå skal det straks velges en ny ukesjef og avgjørelsen rundt hvem UKA 25 skal samarbeide med skal taes. Hvem skal få bruke Samfundet som sponsorplass? Bør vi legge føringer og begrensninger, eller er det fritt frem?

Samfundsmøtet 3. februar kl 18.00 diskuterer vi og stemmer vi over to forslag tilknyttet dette. Vi håper du kommer og bruker stemmen og stemmeretten din! HUSK rødt medlemskort!

Vi gleder oss til et spennende møte og håper vi sees i Storsalen lørdag 03. februar kl.18:00.
Reservere bord? Send til styret-bordreservasjon@samfundet.no

Saksdokumenter: https://samfundet.no/upload/documents/files/000/001/185/Dagsorden__Studentfrivillighet_til_Salgs.docx_%285%29_2.pdf?1706824021

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler