Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 4. februar
Tid 19.00 - 21.30
Billett 0,- Allerede supermedlem / 40,- Allerede Filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap / 200,- Supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Planetariumsvisning: Le otto montagne (2022) // Storsalen

En film om vennskap, brutte familiebånd og storslått natur

Da er det nok en gang tid for en strålende planetariumsvisning i Storsalstaket! Som vanlig stiller vi med madrasser og liggeunderlag til publikum!
Ta også gjerne med egne tepper og puter:) Det er førstemann til mølla så langt kapasiteten rekker (rundt 30 plasser, avhengig av bl.a. madrassplassering). Vel møtt!

Le otto montagne handler om Pietro som tilbringer somrene i en idyllisk italiensk fjellandsby med foreldrene sine. Der møter han Bruno, det siste barnet som bor i landsbyen, og de to knytter et tett vennskap. Familien til Pietro adopterer Bruno for at han kan gå på skole i byen. Pietro er lei av bylivet, og på tross av vennskapet, er han sterkt uenig i at Bruno skal måtte flytte fra sin barndomsverden. Bruno og Pietro mister etter hvert kontakten. Pietro lever et omflakkende liv på søken etter noe han ikke vet hva er, mens Bruno har funnet tilbake til et rolig liv i fjellene. Pietro bryter i tillegg med sine foreldre, og har lite kontakt med dem til moren ringer med beskjed om at faren er død. Etter farens død, finner de to sammen igjen og bestemmer seg for å bruke en sommer på å bygge et hus i fjellene. Filmen omhandler temaer som valg, tvil og savn i et majestetisk italiensk fjellandskap.

Produksjonsår: 2022
Regissør: Felix van Groeningen, Charlotte Vandermeersch
Nasjonalitet: Italia
Lengde: 2 t 27 min


Dørene åpner kl 18:30
Billetter kjøpes i døren!

Allerede supermedlem: Gratis!
Allerede filmklubbmedlem: 40 kr
Filmklubbmedlemskap: 100 kr
Supermedlemskap: 200 kr

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler