Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 16. februar
Tid 21.00 - 02.00
Billett 170,- / 270,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Temafest: 2000s // Hele huset

Dra på deg thongen, dine apple bottom jeans og dine deiligste solbriller, og dans deg gjennom en fuktig y2k-fest på Samfundet! Det blir artister, karaoke og alle dine favorittlåter fra 2000-tallet. Nico & Vinz, Silent Disco Club og Gæste Gutter kommer, kommer du?

// Nico & Vinz
Den norske suksessduoen Nico & Vinz ble verdensberømte da låten «Am I Wrong» herjet hitlistene i 2014 og har siden den gang fortsatt å levere hit på hit.
Popduoen Nico & Vinz er det nærmeste man kan komme hitgarantister i Norge. I 2014 fikk den Spellemannsvinnede-duoen sitt internasjonale gjennombrudd med superhiten «Am I Wrong» som suste inn på topplistene verden over med en førsteplass i Storbritannia, fjerdeplass på den offisielle hitlisten i USA, og Topp 10 i over 20 land.

Mye har skjedd siden «Am I Wrong» eksploderte verden over. Duoen har blitt litt eldre, litt visere og vet litt mer om hva slags artister de har lyst til å være. EP’en «Black Star Elephant» fra 2014 fulgte et konkret konsept hele veien, mens oppfølger EP-en «Cornerstone» fra 2015 ga mer rom for Nico & Vinzs musikalske utforskning og ekspansjon. Med base i Los Angeles har duoen hoppet mellom to kontinenter de siste årene og samarbeidet med en rekke kjente stjerner. «That’s How You Know», som ble laget i samarbeid med det amerikanske stjerneskuddet Bebe Rexha og rapstjernen Kid Ink, banet seg vei inn på flere av verdens hitlister, og raket sammen over 106 millioner streams så langt.

I USA har Nico & Vinz opptrådt på en rekke av de store talkshowene, deriblant David Lettermans «Late Show», The Ellen Degeneres Show og hos Jimmy Fallon. Under den årlige juletretenningen utenfor Det Hvite Hus var Nico & Vinz de eneste ikke-amerikanske artistene som opptrådte for tidligere president Barack Obama og 20.000 fremmøtte publikummere.

// Silent Disco Club
Etter å ha skapt noen helt elleville klubbkvelder siden de inntok hovedstaden i fjor høst, med utsolgte gigs og dansebonanza på både SALT, Kulturhuset og Dattera til Hagen har Silent Disco Club kommet for å bli. På «Silent Disco Club» kan man forvente seg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.
Det blir garantert dansestemning og skamløs allsang når Silent Disco Club inviterer til fest og noen ganger kan det nesten bli litt for skamløst, men bare nesten. For når dansegulvet koker og det synges og danses til 3 forskjellige låter samtidig er det uansett ingen som har tid til å skamme seg. Da har man det bare jævlig, jævlig artig!

// Gæste Gutter
Hiv o hoi! Gæste Gutter har nå vendt hjem igjen fra jordomseiling, og er klare for å servere musikk som har blitt til på tokt, under det gæste liv til sjøs! Disse boisa har de største buksene og de våteste telefonene på de syv hav. Deres kall og oppgave er å supplere dopamin til folket, og gi dem anledning til å kose seg, hvor enn de befinner seg fysisk og emosjonelt i verden. De minner om at livet er godt og oppfordrer alle de møter på sin vei til å leve mens de kan. Gutta ræpper og synger av full hals, mens de forteller om interesser og opplevelser sanne som sakprosa. Melodien og energien deres får deg til å træppe i tv2 sin ånd. Det er land i siktet og Gæste Gutter setter full fart mot Knaus!

--

Billetter slippes søndag 14.januar 12:00

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler