Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør UKA
UKA
Dato 14. oktober 2023
Tid 18.00 - 20.30
Billett 490,- Medlem / 590,- Ikke-medlem
Aldersgrense 18 år

UKA: Astrid S + Ruben. Support: Emelie Hollow

Astrid S kommer til UKA-23 sammen med Ruben! Support: Emelie Hollow.

Det ble utsolgt på rekordtid sist Astrid S var i Storsalen, og nå er det hennes tid til å skape tidenes stemning i Dødens Dal under UKA-23. Med over fire milliarder strømninger med sanger som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion» har hun toppet hitlister gang på gang. Astrid S har uten tvil holdt seg travel med seks EP’er og utsolgte verdensturneer. I 2018 vant hun Norges fremste musikkpris “Årets Spellemann”, og dette lenge før hennes første debutalbum “Leave It Beautiful” kom ut i 2020. Viktigst av alt har hun peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter og regissert egne musikkvideoer. En konsert med Astrid er alltid en helt unik opplevelse, og kan by på alt fra rørende øyeblikk til dans og allsang. 14. oktober er hun klar til å ta Dødens Dal med storm!

Til tross for en relativt ung karriere, har Ruben allerede smakt på suksessen med en Spellemannspris for årets låt og hele fire nominasjoner. Med mer enn 1000 dager på Spotify Norge Topp 50 liste har Ruben virkelig etablert seg. I 2023 slipper han endelig sitt debutalbum som vil prege hans liveshow stort. Etter en fullstappa Storsal under UKA-21 blir det bare å glede seg til Ruben tar på seg en enda større scene!

Med Emelie Hollow som support blir dette en mektig opplevelse! Den ettertraktede låtskriveren ble spurt om å skrive Årets viktigste låt for VG, og “Alene sammen” ble en låt som rørte hele Norge. Hennes særegne stemme og gode formidlingsevne vil fornøyelig lede oss inn i UKA-23.

Kjøp billetter her: https://www.uka.no/program/800-astrid-s-i-dodens-dal/1106/

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler