Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør UKA
UKA
Dato 18. oktober 2023
Tid 22.00 - 00.00
Billett 285,- Medlem / 345,- Ikke-medlem
Aldersgrense 18 år

UKA: Metteson

Metteson til Storsalen!

Metteson høres ut som fremtiden: uforskammet storslått kaleidoskopisk pop, skrev The Guardian og spådde Norges store popstjerne, Metteson en lys fremtid. Han ble tidlig omtalt som årets debutant og vant anerkjent musikkpris etter bare noen få konserter i Norge. Siden har Metteson sunget og danset seg inn i hjertet til fans over hele Europa.

Metteson lager skamløs og dynamisk popmusikk som maner frem svette dansegulv, allsang og store følelser. Han er den komplette kunstner, dedikert til alle aspekter av sitt håndverk. Metteson er utdannet skuespiller, og som musiker er han like lidenskapelig forankret i det teatrale og estetiske, som låtskriverfaget og produksjon. Med sin unike kunstneriske touch, i kombinasjon med popteft, dans og historiefortelling, har Metteson blitt hyllet som et sjeldent talent av en scenepersonlighet.

Nå er Metteson klar for å innta UKA og tilføre glam og popmagi, samt rørende og personlige opplevelser som vil løfte festivalopplevelsen til himmelen.

Den 18. oktober inntar Metteson Storsalen og med det UKA!

Kjøp billetter her: https://www.uka.no/program/833-metteson/1175/

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler