Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør UKA
UKA
Dato 19. oktober 2023
Tid 19.00 - 22.10
Billett 490,- Medlem / 590,- Ikke-medlem
Aldersgrense 18 år

UKA: Arif & Stig Brenner. Support: Tyr

Arif & Stig Brenner. Support: Tyr

Stig Brenner og Arif kommer tilbake til Trondheim og de er klare for å lage tidenes fest! Dynamittduoen har prydet Norges scener i flere år, og er nå klar for å innta Dødens dal for første gang!

Stig Brenner (tidligere Unge Ferrari) er en av Norges største artister og har en lang liste med bragder bak seg. Med hits som “Lianer”, “Balkong” og “Vi Kanke Være Venner” har han solgt ut turneer, arenaer og toppet hitlistene.

Arif er heller ikke ukjent når det kommer til å være på toppen av hitlister. “Hvem Er Hun” og “Alene” er bare noen av de mange hitlåtene som har gjort han fortjent til flere prestisjefulle musikkpriser og sitt gode rykte.

Det er ikke unormalt å se en av Norges største rapduoer på scenen sammen, da de har jobbet sammen på flere hitlåter, også inkludert det Spellemann-nominerte prosjektet MARS, med Karpe. Med dem på scenen kommer Tyr som support. Rapperen har nylig debutert med låter på norsk, men har vært i bransjen siden en alder av 15 år. Hans unike musikkstil er et godt tilskudd til denne duoen. Sammen skal de lage fest, så gjør dere klar for en uforglemmelig konsertopplevelse 19. oktober i Dødens dal!

Kjøp billetter her: https://www.uka.no/program/812-stigarif-tyr/1118/

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler