Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 17. mai
Tid 19.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

FESTMØTE: 17.MAI

Yo yo yo, hva skjer folkens? 17. mai står for døren, og hva er vel bedre enn å feire nasjonaldagen med stil på Studentersamfundet?

Vi kickstarter kvelden med et festmøte kl. 19:00 i Storsalen. Vi snakker pyntet sal, bobler og kaker til folket, og selvsagt massevis av studenter i freshe bunader. Vi skal synge nasjonalsangen "Ja, vi elsker" og andre fete sanger som "Nu klinger", og vi har til og med en rekke kunstneriske innslag og festtaler for å gi deg en skikkelig dose nasjonal stolthet.

Så hva venter du på? Kle deg opp i finstasen og bli med på festen! Vi garanterer deg en av de mest avslappede, men likevel kule 17. mai-feiringene du vil oppleve.

Før festmøtet vil vi dra sammen til borgertoget i Trondheim, så vær klar til å vise frem din stolthet og gå sammen under Samfundets fane!

Dørene til Storsalen åpner kl. 18:30, så sørg for å være der i god tid for å sikre deg en chill plass. Vi gleder oss til å se deg på Studentersamfundet, så la oss få denne festen startet!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler