Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Strossa
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 25. april 2023
Tid 20.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Oooppss! - Innspilte tabber i musikken! // Strossa

Musikken i dag er perfekt tilpasset, sure toner jevnes ut og trommeslagene er alltid i takt. Er ikke det litt kjedelig da?

Guttorm Andreasen er Norges mest entusiastiske musikknerd og- formidler! Han er en av landets mest erfarne og allsidige jounalister, og har jobbet som programleder, journalist, produsent, reporter og redaktør i radio, tv, nett, podcast og print siden 1985, blant annet med mer enn 20 års fartstid i NRK. Guttorm er en populær foredragsholder, konfransier, foreleser og sceneintervjuer og er også musiker, DJ og kulturarrangør.

Musikken har forandret seg. Moderne digital innspilling og studioteknologi har gjort musikken perfekt og veltilpasset spillelistene på Spotify. Alt er spilt inn like høyt, trommene ligger nøyaktig på slaget, sangerens litt sure sang justeres så den treffer tonene og gitarsoloene er melodisk perfekte. Men den har kanskje også blitt ørlite kjedelig? I dette spennende og morsomme musikkforedraget får du masse humor, teknologi og alle de rare historiene bak tabber i innspilt musikk fra 1857 til i dag. Hør Sting som snubler i et piano i "Roxanne", Bowie som kjefter på bassisten, Beach Boys som er dritings, David Gilmour som hoster på en av Pink Floyds mest kjente låter, smultringkrisen til Lynyrd Skynyrd og Kurt Cobain som synger på feil sted. Du får selvfølgelig høre all musikken også. Et perfekt bløtkakeforedrag etter at den faglige delen av dagen din er over!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler