Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Dato 23. april 2023
Tid 23.59 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Samfundets Debattkomité har opptak!

Samfundets Debattkomité har opptak! Samfunnet trenger debatt for å fungere og det gjør sannelig Samfundet også. Vi leter etter deg som ønsker å utfordre, inspirere og å sette saker på agendaen, gjennom Samfundets Onsdagsdebatter.

Onsdagsdebatten er en kveld der du kan stikke innom Samfundet for diskusjon, politikk og debatt over en lav sko. Onsdagsdebattene er en viktig arena for den politiske bevisstgjøringen av studentmassen og vi trenger engasjerte studenter for å få det til å skje. Er du nysgjerrig og tør å stille spørsmål? Er du interessert i politikk, debatt og samfunn? Ønsker du å bidra til et politisk bevisst og engasjert studentmiljø i Trondheim? Da burde du søke Samfundets Debattkomité!

Samfundets Debattkomité (SDK) er en undergruppe av Styret, og jobber med å sette temaene for Onsdagsdebatter og Samfundsmøter sammen med Styret. Vi jobber med ordstyring, arrangering, planlegging og markedsføring av Onsdagsdebattene. Som medlem av SDK får du anledning til å sette dine drømmetemaer på agendaen, du får ordstyre profilerte politikere og samfunnsdebattanter, og ikke minst får du venner for livet! Med din hjelp vil vi gjøre Samfundet til en enda sterkere debattarena og nå ut til alle byens studenter.

Vervet vil vare fra 17. mai 2023 – 17. mai 2024. I løpet av denne perioden jobber man på debattene hver onsdag, har møte hver mandag, og innimellom jobber man på samfundsmøtene på lørdager. I tillegg vil det bli noe planlegging og workshops dette semesteret, før 17. mai. Vi består av 6 funksjonærer, i tillegg til PR-ansvarlig og Samfundsmøteansvarlig fra Styret.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med påtroppende Debattansvarlig Truls Carlson (480 75 996) for en uformell og uforpliktende prat. Søknad og spørsmål kan sendes til styret-opptak@samfundet.no. Alle som søker blir kalt inn til intervju. Her ønsker vi å bli kjent med deg og ditt engasjement – det er ingen krav til forkunnskaper.

Søknadsfristen er 23. april 2023 kl. 23:59. Søk Samfundets Debattkomité!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler