Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør Styret
Styret
Dato 25. mars 2023
Tid 11.45 - 13.45
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Klimademonstrasjon

Lørdag 25. Mars kl. 13 erklærer Studentersamfundet klimakrise sammen med de andre studenthusene i Norge.

Klimakrisen er den største krisen i vår tid og til tross for dette får det varierende oppmerksomhet i nyhetsbildet. Nå skal vi få et nytt fokus på det ved å demonstrere sammen alle studenthusene nasjonalt for å vise viktigheten av klimakrisen vi står midt oppi. Vi starter demonstrasjonen utenfor Rådhuset kl. 11:45 og går deretter i tog mot Samfundet der vi kl. 13 slipper banner over fasaden på Det Runde Røde og eklærer klimakrise samtidig som de andre studenthusene i Norge. Deretter blir det appeller utenfor Samfundet før vi trekker inn på huset for klimakafé der du kan møte ulike klimaaktivister, bedrifter og studenter og diskutere klimapolitikk og hvordan man kan løse klimakrisen. Dette vil skje i Edgar mens det serveres vafler og litt varmt i koppen.

Bli med på den store klimademonstrasjonen der vi studenter erklærer klimakrise, og vis at klimakrisen er en sak som er viktig for oss studenter!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler