Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 13. februar 2023
Tid 20.00 - 21.30
Billett 350,- / 450,-
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFiT presenterer: Thomas Dybdahl i Nidarosdomen

Thomas Dybdahl skal fylle Nidarosdomen med sin vakre musikk under ISFiT-23

Thomas Dybdahl skal under ISFiT-23 innta den mektige Nidarosdomen! Nidarosdomen, Norges nasjonalhelligdom og verdens nordligste middelalderkatedral – med et storslagent kirkerom byr på fenomenal akustikk og gir rom for ettertanke. Katedralen er full av spennende historier, vakker kunst og imponerende arkitektur. Kom og opplev Thomas Dybdahl mandag 13. februar 2023!

Sangeren, gitaristen og låtskriveren Thomas Dybdahl tok landet med storm med debutalbumet ...That Great October Sound i 2002. Han er en av våre fremste musikere, og har vært nominert i både Spellemann-, Amanda- og Grammy-utdelinger. I tillegg til å være soloartist var han vokalist i gruppen The National Bank. Dybdahls vokalstil er sjelfull og kjærlig, og i kombinasjon med mektige Nidarosdomen, ligger alt til rette for at det vil bli en magisk konsert.

Debutalbumet …That Great October Sound sikret han Spellemannsprisen i 2002 i kategorien «popsolist». I 2003 ble Dybdahl nominert til to priser i kategoriene mannlig popsolist for platen Stray Dogs og årets musikkvideo for «Cecilia». Stray Dogs var med på å befeste Dybdahl sin posisjon som en av landets fremste popmusikere. Det stoppet ikke der, for i 2006 ga han ut sitt fjerde album Science, som bidro til at han mottok pris i kategorien «beste mannlige artist».

I 2020 overrasket Dybdahl alle med sitt niende album Fever som markerte en særegen retningsendring musikalsk. Han gikk noe bort fra det som tidligere hadde båret preg av en sjelfull stemning med innslag av indiepop, og tok steget videre til et funky og soulfylt univers. I år er han ute på en omfattende turne for å markere 20-års jubileum for albumet ...That Great October Sound, og i 2023 er vi heldige å få oppleve at Nidarosdomen blir fylt med hele Dybdahls univers. Dette blir en musikalsk opplevelse av de sjeldne.

Dørene: kl 19

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler