Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør Styret
Styret
Dato 11. september 2022
Tid 23.58 - 23.59
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Vennespleising

Samfundet inviterer til en gylden mulighet for nye bekjentskaper med vennespleising!

Påmelding: bit.ly/vennespleis

--

Når vi en dag ser tilbake på hvordan det var å være student, skal vi se tilbake på en tid hvor vi stadig dannet nye bekjentskaper, hvor vi engasjerte oss i sosiale verv, møtte mennesker med all verdens forskjellige interesser og innenfor helt forskjellige studieretninger. Vi skal kunne peke på mennesker vi ble kjent med i studieperioden vi fortsatt er nær, og mimre tilbake til når vi sang ‘Nu klinger’ i Storsalen med tusen medstudenter.

Med det ønsker Studentersamfundet å invitere alle Trondheims studenter til en vennespleising! Her har du en gylden mulighet til å bli kjent med nye mennesker. Tilbudet har lav terskel, og det eneste du behøver gjøre er å fylle ut påmeldingsskjemaet. Tilbudet er like mye for deg som kun har vært i Trondheim i en måned, som det er for deg som har vært her i flere år. Vi plasserer deg i en passende gruppe, og setter dere i kontakt med hverandre. Vennespleisingen åpnes med en quiz, og etterpå arrangeres det en rebus for alle gruppene, med mulighet for å vinne konsertbilletter.

Påmeldingsfrist: 11. september kl.:23.59

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler