Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 8. oktober 2022
Tid 22.00 - 00.00
Billett 320,- / 430,-
Aldersgrense 18 år

No. 4 // Storsalen

No.4 velsigner Storsalen med sin tilstedeværelse og myke toner 8. Oktober, bli med da vel!

– Vi lever bare én gang.
Det starta som en vits da trioen booka sin største konsertsal noensinne, Oslo Spektrum. Så ble det temaet for deres kommende album.

– No. 4 i dag er nok primært bare et eldre, og mer erfarent No. 4. Kanskje litt mer selvsikre også, sier bandmedlem Emilie Christensen.

5.november slapp de sitt fjerde album, som fikk det passende navnet «No. 4».
Mellom ni til fire på et kontor i Akersgata ble albumet til i starten av året.

– På denne plata vender vi blikket fremover og tør å omfavne de vi er her og nå. At vi er midt i livet, og vil gjøre maks ut av tiden vi har, forteller Christensen.

– Der vi tidligere har vært tro mot det organiske, beveger vi oss mer utenfor komfortsonen, forteller Ingeborg Marie Mohn, som er én av tre produsenter på plata.

Sammen med Eivind Helgerød (Emilie Nicolas, Bernhoft, Jonas Alaska) og Goran Obad (produserte No. 4s første album, “Henda i været”), har hun vært med på å forme lydbildet til det nye albumet.
Trioen No. 4 har etablert seg som et av hovedstadens mest populære og elskede band. Siden førstesingelen «Lite og stort», har trioen vunnet over både kritikere og norske musikkhjerter – med norsk visepop og finurlige tekster om kjærlighet, oppvekst og familie.

Albumene deres har blitt strømmet over 30 millioner på Spotify, de har blitt nominert til fem Spellemann-priser og solgt ut konsertsaler over hele landet.

I oktober, 2022 inviterer bandet til konsert i Storsalen på Studentersamfundet, og det gleder vi oss til!

Billetter er bare et bare et lite klikk unna:

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler