Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 12. februar 2022
Tid 18.00 - 20.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Samfundsmøte: Kjærlighetssorg

Med Valentines rett rundt hjørnet, kan kjærlighetssorg være ekstra vanskelig for mange, og vi ønsker derfor å adressere dette temaet.

Spørsmål? Kontakt styret-pr@samfundet.no
Reservere bord? Kontakt styret-bordreservasjon@samfundet.no


Kjærlighetssorg kan få oss til å bli sjalu, fortvilet, irrasjonell, gråte i bøtter og spann, og gjøre idiotiske ting for å vinne partneren tilbake. Heldigvis er det likt for alle. Denne kvelden ønsker vi å skape en åpen og fin samtale om en av de vondeste følelsen vi mennesker kan kjenne på.

Med oss for å diskutere dette har vi:

Maja-Lisa Løchen som er hjerteforsker <3 Hun er professor i forebyggende medisin ved Institutt for samfunnsmedisin, UiT Norges arktiske universitet, Tromsø og overlege ved Hjertemedisinsk avdeling, Universitetssykehuset Nord-Norge. Hun har publisert mer enn 100 vitenskapelige artikler i nasjonale og internasjonale tidsskrift, mange med fokus på kjønnsforskjeller ved hjertesykdom.

Charlotte Berrefjord Bergløff journalist i NRK, som har utforsket og skrevet om kjærlighet og ensomhet i dagens Norge i artikkelen “Det nye Singel-Norge”:
https://www.nrk.no/livsstil/slik-kartla-vi-_det-nye-singel-norge_-1.15714921

Psykologspesialist Jon Anders Lied fra Sit psykososial helsetjeneste. Han er psykologspesialist og holder til i Trondheim. Han ble uteksaminert fra psykologutdanningen ved NTNU i Trondheim i 2004 og har har mange års erfaring med samtaleterapi fra Tiller DPS ved St. Olavs Hospital.

Kristine O. Iversen, som er kommunikasjonsrådgiver og yogalærer med sitt hjem i Trondheim. Hun er også både hjerteknuser og eier av et knust hjerte. Som formidler er Kristine energisk og empatisk. Hun deler åpent og ærlig fra egne erfaringer med ønske om å gjøre vanskelige ting litt lettere å prate om.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler