Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 29. januar
Tid 18.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Samfundsmøte: New age religion

Lørdag 29. Januar er det duket for Samfundsmøte: New Age Religion. I følge stjernetegnene vil Venus kjærlighetens planet, gjøre en retrograd bevegelse akkurat denne dagen, 29. Januar 2022. Hva har dette å si for oss og kjærligheten i våre liv?

Spørsmål? Kontakt styret-pr@samfundet.no
Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no
Reservere bord? Kontakt styret-bordreservasjon@samfundet.no


Hva er egentlig New Age og nyreligiøsitet og hvorfor trekkes folk mot dette? Hva er det som gjør at enkelte velger det man kan kalle en alternativ livsstil og tro? New Age kan inkludere alt fra forskjellige former for terapi, yoga, astrologi, sjamanisme og bygger gjerne på et holistisk og helhetlig verdensbilde. Hva gjør at New Age har blitt en del av populærkulturen? Og hva er det som fascinerer oss og trekker oss til denne typen livsstil?

Med oss for å dukke ned i New Age-universet har vi med oss Margrethe Løøv førsteamanuensis i religionsvitenskap, teologi, religion og filosofi ved NLA Høgskolen. Hun har blant annet forsket på nyreligiøsitet og new age bevegelsen.

Nelly Kristin Alapnes kommer også til Samfundsmøte: New Age Religion. Nelly driver Coven Lunatic som er et fellesskap for å møte andre gjennom spiritualitet og vekst. Coven Lunatic selger også krystaller, urter og tarotkort for å nevne noe. Hun beskriver seg selv som selskapets kjærlighetsheks.

Bjarke Jørgensen, grunnlegger av yogaskolen i Bergen, kommer også for å snakke om New Age og Old Age religion. Bjarke gikk yogalærerutdannelsen på søken etter å kombinere et kreativt og aktivt liv med spirituelle kvaliteter. I tillegg til å undervise i yoga, underviser Bjarke også i de avanserte tantriske meditasjonene Antar Mauna og Ajapa Japa.

Denne lørdagen skal også ny budsjettramme for nybygg opp til votering, håper vi ses i storsalen!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler