Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 17. april
Tid 18.00 - 19.30
Billett 50,- / 70,-
Aldersgrense 18 år

FEBER om estetikk, lyrikk og ny shit!

Live rap-snakk med gjester som kan sine greier, kom da for faen! Showet følges opp med afterparty DJ-set i Bodegaen.

FEBER, verdens eneste radioprogram, pleier å ha sendinger på fredager fra 18-20 der de dekker det ferskeste feteste som ulmer i hiphoppen.
Den 17. april slår FEBERn på varmen på Edgar i Samfundet, med et arrangement dedikert til den eneste sjangeren som finnes!
Som om det ikke var nok, får vi besøk av medlemmer fra Trondheimskollektivet VNMS! Vi får også med oss Rap-Kisen Even Diesen til å prate om skiten. Even Diesen er førsteamanuensis på Institutt for Hiphop & Rap ved NTNU, og har blant annet skrevet avhandling om norsk raplyrikk.
Dette blir en samtale om det estetiske i raplyrikk, altså "hva er det de rapper om a, og hvorfor høres det så fett ut?". Med et sterkt fokus i norsk hiphop og dets utvikling, lover dette til å bli en unik samtale for selv de som ikke er særdeles interesserte!
Som alltid når du hører på FEBER, får du samtidig høre den aller feteste musikken.
Kanskje får du noen nye favoritter eller ender opp med nye perspektiver på det du allerede liker. WOW 😮
VÆR DER ELLER VÆR FIRKANT

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler