Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør Styret
Styret
Dato 10. april
Tid 18.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Samfundsmøte: Hjelp, det er valg igjen!

Samfundsmøte om valgåret 2021!

Dette arrangementet blir heldigitalt, og kan sees på Samfundets Facebook, YouTube eller www.samfundet.no/live.

——

Hvert fjerde år det duket for stortingsvalg og Norge får kastet over seg en bølge av politiske eksperter som skal heve stemmen til fordel for sin ideologi, mening eller blinde tro. Valget kommer like overraskende hver gang og det er ikke alltid lett å finne ut hvor man skal putte sin ene stemme. Stortingsvalget er retningsgivende for landet de neste 4 årene og alle statsborgere over 18 år har rett til å stemme.

Valget kommer, som mye annet dette året, til å bli påvirket av korona, det er sikkert, men etter dette møtet vet du kanskje litt mer om effekten nasjonale kriser har på en regjerings opplsutning. Kanskje du har lært noe om sperregrensen og hvorfor det er så mange små partier i Norge? I tillegg skal vi snakke om hvordan det å være velger har endret seg på de fire siste årene, hvilke hensyn må man ta i dag som man ikke trengte å tenke på i 2017? Hvor mange prosent av SP sin oppslutning kan spores tilbake til et fugleskremsel på NRK?

Vi har ingen planer om å være studentenes valgomat, det tar alle nettavisene seg av, men vi skal hjelpe til med å filtrere informasjon og støy som kan gjøre DEG til en bedre velger. Med oss for å diskutere disse temaene har vi politisk journalist og programleder i podcasten “Nokon må gå”, Jens Kihl og politisk redaktør i Adressa Siv Sandvik. Andre bidragsytere blir annonsert fortløpende.

——

Spørsmål? Kontakt styret-pr@samfundet.no eller send melding på Facebook.

Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler