Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Dato 24. mars 2021
Tid 18.00 - 19.30
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Onsdagsdebatt: KJEDER – bare grått og billig?

Onsdagsdebatt om kjeder!

Er du ikke medlem, men ønsker å delta? Kontakt styret-pr@samfundet.no.

——

Det lokale bakeriet med de gode skolebollene har blitt erstattet med byens fjerde Espresso House. Dagligvarebutikken som har ligget der siden før Norge ble en oljenasjon har blitt kjøpt over av en Bunnpris Gourmet med kun selvbetjente kasser. Vi hører det gang på gang—den sjarmerende lokalsjappa forsvinner til fordel for effektivitet og kostnadsoptimalisering.

De siste årene har det kommet flere og flere startups på markedet som utfordrer etablerte bransjer på effektivitet og kostnad. Dette da forbrukervaner er i kontinuerlig endring. Hva gjør inntoget av kjeder med bybildet og enkeltstående forretninger? Bør produkter og tjenester det er etterspørsel etter styre næringsutviklingen alene? Hvordan spiller megatrenden individualisering inn? Hvor viktig er egentlig mangfold av tilbud, og hva skal til for å fortsette å skape arbeidsplasser?

Med oss for å debattere dette har vi blant annet direktør for eksterne relasjoner i Konkurransetilsynet Kjell Sunnevåg. Flere debattanter annonseres fortløpende!

——

Spørsmål? Kontakt styret-pr@samfundet.no eller send melding på Facebook.

Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no.

Debatten streames på Facebook, samfundet.no/live og Samfundets YouTube-kanal. Debatten blir også lastet opp i sin helhet på YouTube-kanalen i etterkant.

Før du kommer på Samfundet er det viktig at du har satt deg inn i våre rutiner. De finner du her: samfundet.no/smittevern.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler