Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Pirum
Pirum
Dato 24. mars 2021
Tid 22.00 - 23.30
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Pirum

Semesterets kulturelle høydepunkt er nå rett rundt hjørnet! Pirum inntar storsalen den 24. mars med sin tradisjonsrike vårkonsert. Ta med deg dine beste venner og få den kulturelle åpenbaringen vi nå alle så sårt trenger.

Den mye etterspurte vårkonserten til Pirum har lenge latt vente på seg. Nå er endelig ventetiden over, og livets glade gutter er igjen klare for å spre det glade budskap. Eplenikkersen og sjaketten er nyvasket i Nidelva, og studentluene sitter passe trangt. Pirum er klare, og vi gleder oss til å fremføre en deilig miks av alt vi har å by på.
I Samfundets Storsal vil det bli duket for kanskje noen av de mest kontroversielle historier, de mest overaskende avsløringer og ikke minst ett av de mest ambisiøse sceneshowene i nyere tid. Med sin nasjonalromantiske samfundskritikk og sine tragiske kjærlighetshistorier, har det kritikerroste showet noe for enhver smak. Det ryktes også at det vil bli sunget sanger, slik bare livets glade gutter kan.
Du kommer!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler