Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør Styret
Styret
Dato 14. mars 2021
Tid 00.00 - 23.59
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Søk Samfundetstyret!

Samfundetstyret har opptak!

På 17. mai skal jeg sammen med et nytt styre tre inn på Studentersamfundet i Trondhjem, og jeg håper at du har lyst til å være med!

Den viktigste oppgaven til Styret er å representere Samfundets 13.000 medlemmer. I året som kommer vil Styret jobbe med å samle Nordens største studentersamfunn etter pandemi, legge fundamentet for nybygg og engasjere seg i de store sakene i samfunnet. Styret arrangerer også Samfundsmøter hver lørdag der man setter dagsorden gjennom å velge hvilke viktige temaer vi skal belyse.

Det er ingen krav om forkunnskaper eller tidligere verv på Samfundet. Det eneste jeg forventer, er en evne til å vise engasjement og pågangsmot. Ønsker du bidra til å gjøre Samfundet mer synlig? Har du et stort engasjement, og tør ytre din mening? Samt ikke minst, har du et ønske om å sette ditt preg på vårt runde røde i året som kommer? Dette er bare noen av mange egenskaper og interesser som kan gjøre deg perfekt for Samfundetstyret.

Høres dette spennende ut? Send inn en søknad til styret-opptak@samfundet.no. Send meg også gjerne en mail eller ring meg på 936 15 467 om du ønsker en uforpliktende prat eller mer informasjon.

Mer om stillingene finner du under.

Søknadsfrist er 14.03.2021 kl. 23.59.

Vennlig hilsen,
Fredrik Engelschiøn Akre
Påtroppende leder

Stillingsbeskrivelser

Nestleder

Som nestleder vil du kunne forme vervet ditt i tråd med målene til styret, og du vil være leders nærmeste støttespiller. Oppgavene vil i stor grad utarbeides i samråd med leder. Dine faste oppgaver er å være referent ved Samfundsmøtene, lede styremøtene sammen med leder og ellers være stedfortreder for leder ved behov. I tillegg vil du få muligheten til å representere Samfundet utad i møter med kommunen, studentpolitikken m.m.

Om du vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Venil Volla på nestleder@samfundet.no

Kommunikasjonsansvarlig

Som kommunikasjonsansvarlig vil din viktigste oppgave være å synliggjøre Samfundet i media og overfor medlemmene. Dette inkluderer å bidra til synliggjøringen av nybyggprosessen og flagge Samfundets politiske profil gjennom innlegg i meningsspalter. Stillingen er perfekt for deg som ønsker å være en pådriver for å gjøre Samfundet synlig for omverdenen. Du vil ha stort spillerom til å være nytenkende og ta eget initiativ for å vise frem vårt røde runde.

Om du vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Mads Harbo Sørum på styret-presse@samfundet.no

Økonomiansvarlig

Som økonomiansvarlig har du ansvar for budsjettet til Styret og den økonomiske driften av aktivitetene til Styret. Du får god opplæring og ingen tidligere økonomierfaring kreves. Du vil få en unik oversikt over styrets aktivitet og ha rom til å engasjere deg i ting du synes er spennende. Mye av vervet er å jobbe opp mot oppgaver som tildeles Styret som helhet.

Om du vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Snorre Repål på styret-oko@samfundet.no

Debattansvarlig

Som debattansvarlig er du både medlem av Styret og gjengsjef i Styrets Debattkomité. Med dette er du tett involvert i planlegging, gjennomføring og ordstyring under både Samfundsmøtene og Onsdagsdebattene. En viktig del av vervet er også å bidra i kommunikasjonen mellom Debattkomiteen og Styret. Rollen tilbyr en unik kombinasjon av tematisk arbeid, styreoppgaver og personalansvar. Du vil også jobbe tett med temaansvarlig, og dere vil utforme vervene deres sammen.

Om du vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Jakob Oseid på debattansvarlig@samfundet.no

Temaansvarlig

Som temaansvarlig vil du være med på å forme den politiske profilen til Samfundet. Du jobber spesielt tett på Samfundsmøtene, blant annet gjennom å finne tema, booke innledere, skrive spørsmål og være ordstyrer under sofapraten. Det er et spennende verv med mange muligheter i vente. Du vil også jobbe tett med debattansvarlig, og dere vil utforme vervene deres sammen.

Om du vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Nina Salvesen på styret-temaansvarlig@samfundet.no

PR-koordinator

Som PR-koordinator er du ansvarlig for at Markedsføringsgjengen har det de trenger for å utarbeide grafikk som representerer de temaene som taes opp, og at Onsdagsdebattene og Samfundsmøtene blir markedsført effektivt. Du vil også representere Styret i PR-forum på Samfundet sammen med PR-ansvarlige fra andre gjenger.

Om du vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Mads Harbo Sørum på styret-pr@samfundet.no

Arrangementansvarlig

Som arrangementansvarlig har du ansvar for å planlegge og koordinere arrangementene til Styret utenom Samfundsmøter og Onsdagsdebatter. Dette inkluderer blant annet Åpen dag, Årsfest, SIGP og 17. mai. Det er også rom for nye arrangement og vervet kan slik i stor grad formes etter egne interesser.

Om du vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Sverre Heimstad Sørgjerd på styret-arrangement@samfundet.no

Huskoordinator

Som huskoordinator er du ansvarlig for drift og praktisk gjennomføring av arrangementene til Styret. Stillingen krever at du opparbeider deg god kjennskap til Huset, gjengene på Samfundet og administrasjonen. Du skal også koordinere mellom Styret og gjengene under Samfundsmøter og delta i tekniske forum på Huset. Dette er et sosialt verv der du vil jobbe tett med driften av Huset.

Om du vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Ingvild Wie på styret-huskoordinator@samfundet.no

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler