Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 16. mars 2021
Tid 18.00 - 21.00
Billett Påmelding
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Presidentvalg for ISFiT 2023

Vi skal velge ISFiTs neste president!

Hva blir temaet for ISFiT23 og hvem blir lederen av verdens største internasjonale studentfestival? Bli med og delta på presidentvalget 16.mars på Studentersamfundet og digitalt.

ISFiT har etablert seg i Trondheim og i verden som en institusjon for idéutveksling rundt internasjonale tema av sosial og politisk karakter. Festivalen samler 450 studenter fra hele verden til 10 dager med dialog, workshop, debattmøter, kulturelle opplevelser og studentenes fredspris.

Forhåndsstilte kandidater:
Åse Håtveit
Melchior Blum

Veien dit er minst like viktig som selve festivalen. Hver festival bygges fra bunnen, noe som gir et stort potensiale for nytenking og kreativitet. Presidenten har ansvaret for stake ut retning for og bygge det som til slutt blir en organisasjon på 500 frivillige. Dette innebærer to år med spenning, utfordringer, læring, erfaringer fra ledelse og prosjektarbeid, kunnskap om viktige samfunnsspørsmål og et stort internasjonalt nettverk. Hver presidentkandidat stiller med et tema for ISFiT 2023, som organisasjonen og festivalen skal fokusere på.

Hvilket tema bør velges for å skape en bedre fremtid for unge mennesker i verden? Hva har vært bra med ISFiT 2021 og tidligere festivaler, og hva bør endres?
Hvilken retning bør ISFiT nå gå etter de første 31 årene, og ikke minst etter en digital festival?

Valget av ISFiT President foregår i Storsalen, og det er medlemmene som bestemmer utfallet. Kandidatene får presentere seg fra talerstolen, og blir deretter stilt spørsmål fra salen. Til slutt får hver kandidat holde en avslutningsappell. Avstemningen gjennomføres digitalt. Det kreves ingen spesifikke forkunnskaper for vervet, og den nye lederen vil få solid opplæring og erfaringsoverføring fra forrige styre.

Dersom du er interessert i å stille som leder eller kjenner noen du mener burde gjøre det, ta kontakt ved å sende mail til president@isfit.no

Har du motivasjon til å bære ISFiT 2023? Ønsker du å påvirke valgutfallet? Bruk taleretten til å spørre ut kandidatene, og stemmeretten til å avgjøre hvem som vinner.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler