Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styrets debattkomité
Dato 3. februar
Tid 18.00 - 19.30
Billett Påmelding
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Onsdagsdebatt: Bistand

Onsdagsdebatt om bistand med Christian Tybring-Gjedde og Aksel Jakobsen.

Norge gir, sammen med fire andre land, over 0.7 prosent av BNP til bistand hvert år. Dette tilsvarte i 2019 37,8 milliarder kroner. Enkelte mener dette er alt for mye, mens andre mener det er alt for lite. Hvor mye Norge gir i bistand har vært et aktuelt tema i politikken over lang tid, og har nok en gang kommet i vinden etter en periode med mye økonomisk stagnering rundt om i verden grunnet pandemien vi befinner oss i.

Men hva går egentlig disse pengene til? Hvordan blir bistandsbudsjettet satt? Gir bistand i det hele tatt resultater—eller er det bare bortkastede ressurser? Med oss for å debattere dette har vi med oss tidligere Stortingspolitiker for FrP og nestleder i Utenriks- og forsvarskomiteen Christian Tybring-Gjedde og statssekretær for KrF Aksel Jakobsen. Flere debattanter annonseres fortløpende!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler