Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør Styret
Styret
Dato 24. januar
Tid 23.58 - 23.59
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Studentes store vennespleising

Vi arrangerer studentenes store vennespleising!

Påmelding finner du på http://bit.ly/vennespleising!

——

Når vi en dag ser tilbake på hvordan det var å være student, skal vi se tilbake på en tid hvor vi stadig dannet nye bekjentskaper, hvor vi engasjerte oss i sosiale verv, møtte mennesker med all verdens forskjellige interesser og innenfor helt forskjellige studieretninger. Vi skal kunne peke på mennesker vi ble kjent med i studieperioden vi fortsatt er nær, og mimre tilbake til når vi sang ‘Nu klinger’ i Storsalen med tusen medstudenter.

Slik er det ikke nå. Nye bekjentskaper er byttet ut med digitale forelesninger, og ‘Nu klinger’ med dag på dag inne på en liten hybel. Det blir nok heller ikke allsang i Storsalen med det første—men vi skal være med å bidra til at Trondheims studenter skal føle på trivsel i byen til tross for situasjonen vi befinner oss i.

Derfor arrangerer vi studentenes store vennespleising. Tilbudet har lav terskel, og det eneste du behøver gjøre er å fylle ut påmeldingsskjemaet under. Tilbudet er like mye for deg som kun har vært i Trondheim i ett semester, som det er for deg som har vært her i flere år. Vi plasserer deg på en passende gruppe, og setter dere i kontakt med hverandre. Vi foreslår aktiviteter, og dersom du ønsker å være på gruppe med en venn er det fullt mulig. Alt er så klart helt smittevennlig.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler