Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Strindens Promenade Orchester
Strindens Promenade Orchester (SPO)
Dato 18. november 2020
Tid 20.00 - 21.00
Billett
Aldersgrense 18 år

[UTSATT] Strindens on Ice

Storsalsgulvet blir en skøytebane når Strindens spiller konsert - på rulleskøyter!

Konserten er utsatt til neste år.

Billetter slippes 28.10 19:00

Suksessen fra UKA-17 er tilbake! Strindens Promenade Orchester tar nok en gang på seg rulleskøytene og spiller kanskje verdens eneste rullende konsert. Denne gangen satser de enda større og inntrer Storsalen - for første gang!

Har du noen gang vært på en jazzkonsert og tenkt "dette ville vært mye bedre om det var på en skøytebane"? Nå kan drømmen din nesten gå i oppfyllelse, for på denne konserten kommer Strindens til å rulle av gårde som om Storsalsgulvet faktisk var dekket av is! Samtidig som at de kommer til å kjempe for å ikke snuble overende med tuba og skarptromme, kommer de til å cruise på rulleskøyter og levere masse musikk, litt dans og bittelitt drama! Det blir swing, det blir funky, det blir vaskebrett, og det blir ON ICE!

Strindens Promenade Orchester er et studentorkester fra Samfundet som ble stiftet i 1963. Siden har de spilt all slags studentmusikk, men mest av alt spiller de New Orleans jazz og annen parademusikk. Sentralt i musikken står fri improvisasjon og stor spilleglede. Med besetning bestående av trompet, trombone, klarinett, tuba, pikkolofløyte, banjo og perkusjon, sørger de for at studentlivet swinger både der det passer og ikke passer!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler