Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør SIT
Studentersamfundets Interne Teater (SIT)
Dato 29. oktober 2020
Tid 21.30 - 23.30
Billett 125,- / 175,-
Aldersgrense 18 år

SIT og SO presenterer: Spring Awakening

Studentersamfundets Interne Teater og Studentersamfundets Orkester setter opp musikalen Spring Awakening i Storsalen på Studentersamfundet!

Spring Awakening er en musikal originalt utgitt som skuespill av Frank Wedekind på slutten av 1800-tallet i Tyskland, og er en musikal som balanserer humor og frigjørelse på den ene siden med dysterhet og alvor på den andre. Musikalen handler om en gjeng ungdommer som er fanget i en verden av kristenkonservative normer som opprettholdes av de voksne, representert gjennom foreldre og skolesystemet. Gjennom ungdommenes nysgjerrighet på egne kropper, begjær og følelser, utforsker Spring Awakening tematikk som kjærlighet, seksualitet og identitetsskapning. Musikalen fordrer også til refleksjon ved å ta med publikum på en reise gjennom ungdommenes uvitenhet, kritiske tanker og uskyldige handlinger som viser oss hva utfallet av konservative holdninger og ignoranse kan bli. På denne måten tar musikalen et oppgjør med forventninger til aksepterte identitetsuttrykk, mangel på tilgang til informasjon og konsekvensene av å bryte samfunnets normer og forventninger.

Spring Awakening berører ved skjæringspunktet mellom en voksen, konservativ verden og en tolerant, uskyldig ungdomsverden, og musikalen viser oss hva som skjer når disse verdenene møtes, samt konsekvensene av å falle utenfor de forventningene samfunnet har til deg. Til tross for at originalstykket er over 100 år gammelt, er tematikk som kjærlighet, identitet og seksualitet like aktuell den dag i dag som den var for 100 år siden. Vi gleder oss til å vise dere vår tolkning av musikalen.

Vi ses i Storsalen!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler