Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Bodegaen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 23. oktober 2020
Tid 22.00 - 02.00
Billett Påmelding
Aldersgrense 20 år

Speeddating // Strossa // Sone Blå - Jenter

Begrenset antall plasser 💕

DENNE PÅMELDINGEN ER KUN FOR JENTER, EGEN PÅMELDING FINNES FOR GUTTER

Leter du etter kjæreste?😍 Er du lei av å være på lange dates med personer du er usikker på om du ser en fremtid med? Skulle du ønske det fantes en raskere og bedre måte å date på? Eller har du bare lyst til å ha en rekke interessante samtaler på en fredagskveld?

💕DA TRENGER DU IKKE LETE MER💕

På fredag arrangerer Samfundet GRATIS Speed-dating i Strossa for forhåndspåmeldte! Der vi du kunne møte en rekke forskjellige, morsomme, rare, eksentriske, lange, korte, rakryggede, frempå, og beskjedne personer - men du snakker KUN 5 MINUTTER med hver - sånt blir det kjæreste av (eller ikke..) 😍

Vi vil påpeke at denne gangen legger vi opp til speeddating mellom motsatte kjønn, men ved stor interesse kan vi åpne for speeddating mellom samme kjønn en gang i fremtiden!

Dørene åpner kl 22:00 💕
Kom presist, hvis ikke risikerer man å miste plassen sin.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler