Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Strossa
Arrangør Styret
Styret
Dato 25. oktober 2020
Tid 18.00 - 19.30
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Språkkafé!

Språkkafé i Strossa!

Velkommen til Språkkafé på Samfundet!

Språkkafé er et tilbud til deg som ønsker å øve på å snakke norsk og norsktalende som ønsker å lære bort. Vi vil gjerne invitere deg som er utvekslingsstudent eller nylig bosatt i byen til hyggelige samtalemøter i Strossa på Studentersamfundet. Dette en super mulighet for deg som ønsker å forbedre dine norskkunnskaper eller som ønsker å bli bedre kjent med nye mennesker. Vi oppfordrer alle Trondheimsstudenter og andre til å ta turen innom Samfundet denne søndagen. Dette er en fin mulighet til å delta i spennende kulturmøter og bidra med å inkludere nyankomne til byen vår.

Arrangementet arrangeres med Norsk Start Trondheim som er en frivillig studentorganisasjon som samarbeider med Trondheim kommunes integreringsapparat og NTNU for flyktninger. De jobber med ulike inkluderingstiltak for bosatte flyktninger i Trondheim. Mer informasjon finner du på deres nettside: www.norskstart.no.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler